Vliegtuigbrandbestrijding

Vliegtuigbrandbestrijding

Een effectieve vliegtuigbrandbestrijding eist training. TLO Deen biedt deze training.

Om deze training op een realistische wijze te organiseren ( en dat mag u van ons verwachten), hebben wij een aantal trainingscentra in ons pakket, waarbij dit mogelijk is. De meeste van deze trainingscentra zijn gesitueerd in het buitenland. Maar ook in Nederland zijn mogelijkheden.

Een training vliegtuigbrandbestrijding neemt voorbereiding met zich mee. Hiervoor vernemen wij graag welke specifieke oefendoelen behaald moeten worden. Aan de hand hiervan stellen wij een programma samen met daarbij het trainingscentrum met de juiste objecten. Ook hier is ontzorging ons speerpunt.

Uitgangspunt van deze training is het realistisch trainen van vliegtuigbrandbestrijding. U kunt uiteraard gebruik maken van uw eigen crashtenders/foamtenders/schuimblusvoertuig. Wanneer u liever traint met een trainingsvoertuig dan is deze mogelijkheid ook aanwezig. Wij hebben ook oefencentra in ons bestand waar trainen met uw eigen schuimsoort mogelijk is. Uiteraard is het ook mogelijk om op andere objecten dan vliegtuigen te oefenen. U kunt hierbij denken aan industriële objecten of een koppeling met een ander oefendoel (gevaarlijke stoffen, brandbestrijding, enz). Neem via onderstaand formulier (vrijblijvend!) contact met ons op. Wij spannen ons graag in om ook uw training tot een succes te maken!

f

Niveau

Manschap

Instroomeisen

In bezit van het diploma manschap of studerende hiervoor

Certificaat

Bij goed gevolg

Deelnemers

Minimaal 10

}

Dagdelen

5 tot 7

Overnachting

3 tot 4 (optioneel)

Voor traject

In het voor traject hebben wij de mogelijkheid om u een nul meting en/of e-learning aan te bieden

Waarneming

Digitale waarneming

Na traject

Advies (optioneel)

1 Meting

Aanmelden

info@tlodeen.nl

v

Opmerking

Het startniveau van deze training kan worden verhoogd door de e-learning ‘ploegbijscholing’ te doorlopen. Zie: firelearning.nl

Kosten

Op aanvraag


 

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

Vraag direct meer informatie aan

13 + 13 =