Verkenner Gevaarlijke stoffen Bedrijfsbrandweer

 

Verkenner gevaarlijke stoffen

Binnen een industriële en/of (petro)chemische omgeving is gevaarlijke stoffen kunnen meten een belangrijk begrip. Aan de hand van deze resultaten worden gevaren en risico’s vastgelegd, de scheiding tussen brongebied en effectgebied aangegeven en worden technische en tactische besluiten genomen. TLO Deen biedt een breed trainingspakket waarin het het meten van gevaarlijke stoffen naar voren komt. Dit is uiteraard inpasbaar in een breder trainingsprogramma door verschillende programma’s te combineren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

In de training ‘Verkenner Gevaarlijke Stoffen’ kan uw bedrijfsbrandweer op diverse vaardigheden worden getraind. Tijdens de training ‘Verkenner Gevaarlijke Stoffen’ staan onder andere praktische zaken als het uitvoeren van een verkenning, herkennen van gevaarlijke stoffen, gebruik van meetapparatuur en verwerken van gegevens centraal. Ook is er de mogelijkheid om van te voren uw bedrijfsbrandweer theoretisch bij te scholen.

U kiest zelf de onderdelen waarop, afhankelijk van de dagdelen, u uw bedrijfsbrandweer wilt trainen. Ook kan er getraind worden op de persoonlijke leerdoelen van de bedrijfsbrandweer.

Het programma kan ook flexibel worden aangevuld met eigen of taakspecifieke onderwerpen.

 

f

Niveau

Bedrijfsbrandweer

Instroomeisen

In bezit van het diploma manschap of studerende hiervoor

Certificaat

Bij goed gevolg

Deelnemers

Minimaal 6

}

Dagdelen

1 tot 4

Overnachting

Optioneel

Voor traject

In het voor traject hebben wij de mogelijkheid om u een nul meting en/of e-learning aan te bieden

Waarneming

Digitale waarneming

Na traject

Advies (optioneel)

1 Meting

Aanmelden

info@tlodeen.nl

v

Opmerking

Het startniveau van deze training kan worden verhoogd door de e-learning ‘ploegbijscholing’ te doorlopen. Zie: firelearning.nl

Kosten

Op aanvraag


 

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

 

Vraag direct meer informatie aan

8 + 7 =