THV Training

 

THV Training

In de training THV staat realiteit centraal. Zo werken we met de laatste generatie redgereedschappen en wordt er enkel gewerkt met sterke voertuigen met actieve veiligheidsvoorzieningen (airbags, gordelspanners, SRS, ROPS, enz).

Wij adviseren u om de THV training voor bevelvoerders te combineren met de training THV voor manschappen. Tevens verwijzen wij u naar de Bevelvoerderstraining. Hierin komen diverse scenario’s aan de orde welke gericht zijn op het optreden van een Bevelvoerder bij kleine en grote (auto) ongevallen. ‘Hands-on’ training is hierbij van groot belang. Middels realistische en complexe scenario’s maken uw kandidaten veel ‘vlieguren’. De scenario’s worden afgestemd naar uw dagelijkse realiteit. Zo zijn scenario’s met treinen, bussen, vrachtauto’s, hoogte verschil en water allemaal mogelijk.

De training kan plaatsvinden op een door u aangewezen locatie maar ook op een oefencentrum. Voorafgaand aan deze training bieden wij de e-learning  THV aan van Firelearning i.s.m. Holmatro.

 

 

 

f

Niveau

Bevelvoerder

Instroomeisen

In bezit van het diploma manschap of studerende hiervoor

Certificaat

Bij goed gevolg

Deelnemers

Minimaal 8

}

Dagdelen

3 tot 6

Overnachting

2 tot 3 (optioneel)

Voor traject

In het voor traject hebben wij de mogelijkheid om u een nul meting en/of e-learning aan te bieden

Waarneming

Digitale waarneming

Na traject

Advies (optioneel)

1 Meting

Aanmelden

info@tlodeen.nl

v

Opmerking

Het startniveau van deze training kan worden verhoogd door de e-learning ‘ploegbijscholing’ te doorlopen. Zie: firelearning.nl

Kosten

Op aanvraag


 

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

Vraag direct meer informatie aan

4 + 5 =