Straalpijpvoering & Rookgaskoeling

 

Straalpijpvoering en Rookgaskoeling

 

Straalpijpvoering en Rookgaskoeling zijn een essentieel onderdeel van brandbestrijding. In deze training wordt straalpijpvoering en Rookgaskoeling op een praktische manier benaderd.

De training is een ‘hands-on’ training. Dit houdt in dat we praktisch met de materie aan de slag gaan. De training wordt georganiseerd op een oefencentrum dat ingericht is op het stoken van geschikte brandlasten. Uiteraard hoort verdichte rook hier bij. De theoretische voorbereiding kan gedaan worden met de module straalpijpvoering van Fire-learning en de Brandweeracademie.

We staan stil bij defensief en offensief, techniek en tactiek en binnen en buiten. Uiteraard komen tekenen en schilderen en de korte en de lange puls uitgebreid aan de orde. Er wordt gebruik gemaakt van moderne straalpijpen en voertuigen. Wilt u oefenen met uw eigen straalpijpen en/of voertuigen dan is dit uiteraard mogelijk.

Deze training kan ook georganiseerd worden in combinatie met 1 van onze andere trainingen zoals bijvoorbeeld (G)RSTV en brandverloop. Kennis van het (G)RSTV-model en brandverloop wordt aangeraden als basis voor deze training. Neemt u via het contactformulier vrijblijvend contact op over deze praktische training!

f

Niveau

Manschap

Instroomeisen

In bezit van het diploma manschap of studerende hiervoor

Certificaat

Bij goed gevolg

Deelnemers

Minimaal 6

}

Dagdelen

2 tot 6

Overnachting

1 tot 3 (optioneel)

Voor traject

In het voor traject hebben wij de mogelijkheid om u een nul meting en/of e-learning aan te bieden

Waarneming

Digitale waarneming

Na traject

Advies (optioneel)

1 Meting

Aanmelden

info@tlodeen.nl

v

Opmerking

Het startniveau van deze training kan worden verhoogd door de e-learning ‘ploegbijscholing’ te doorlopen. Zie: firelearning.nl

Kosten

Op aanvraag


 

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

Vraag direct meer informatie aan

15 + 15 =