Straalpijpvoering industrie

 

Straalpijpvoering industrie

 

Straalpijpvoering is een belangrijke vaardigheid binnen de industriële/(petro)chemisch/bedrijfsmatige incidentbestrijding.

Tijdens deze hands-on training wordt deze vaardigheid tot in detail getraind. Zowel straalpijpvoering voor brandbestrijding als voor gevaarlijke stoffen komt aan de orde. Uiteraard wordt er gekeken naar zowel tactisch als technisch als offensief en defensief. De training is geschikt voor manschappen en leidinggevenden (bevelvoerder, fire captain, inzetleider, enzovoort).

De training wordt georganiseerd op een realistisch oefencentrum. Allereerst kijken we samen met u naar de risico’s binnen uw bedrijf, de inrichting van uw noodorganisatie en/of bedrijfsbrandweer en de materialen die u tot uw beschikking heeft. Met deze variabelen in het achterhoofd stellen we een op maat gemaakt trainingspakket voor u samen.

Deze training kan u als full-service worden aangeboden (zie service pagina voor de service van TLO Deen). Wanneer u graag bepaalde onderdelen zelf wilt organiseren is dat uiteraard geen probleem. Deze training is ook te combineren met andere trainingspakketten van TLO Deen.

Neem via onderstaand contactformulier vrijblijvend contact met ons op!

 

 

f

Niveau

Manschap

Instroomeisen

In bezit van het diploma manschap of studerende hiervoor

Certificaat

Bij goed gevolg

Deelnemers

Minimaal 6

}

Dagdelen

2 tot 6

Overnachting

1 tot 3 (optioneel)

Voor traject

In het voor traject hebben wij de mogelijkheid om u een nul meting en/of e-learning aan te bieden

Waarneming

Digitale waarneming

Na traject

Advies (optioneel)

1 Meting

Aanmelden

info@tlodeen.nl

v

Opmerking

Het startniveau van deze training kan worden verhoogd door de e-learning ‘ploegbijscholing’ te doorlopen. Zie: firelearning.nl

Kosten

Op aanvraag


 

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

Vraag direct meer informatie aan

10 + 8 =