Scheepsbrandbestrijding

 

Scheepsbrandbestrijding

Als bevelvoerder komt er veel kijken bij een scheepsbrand. Er zijn meer en andere veiligheidsrisico’s dan tijdens een binnenbrand. Daarnaast staan zaken als een lange aanvalsweg, de complexiteit van een schip, zaken als verlading en de (standaard) aanwezige gevaarlijke stoffen en de mobiliteit en (in)stabiliteit van een schip centraal.

Het brandverloop in een schip kent andere aandachtspunten dan een binnenbrand. Uw kandidaten worden hierop getriggert en er wordt geleerd hier aandacht aan te geven en hier mee om te gaan. Hierdoor komen zaken naar voren als huid- en dek koelen, straalpijpvoering en de (mogelijke) inzet van schuim.

Een scheepsbrandbestrijding zal altijd geschieden met minimaal manschappen i.c.m. een bevelvoerder. Wij verwijzen u dan ook naar de training Scheepsbrandbestrijding voor manschappen.

Tevens verwijzen we u naar de Bevelvoerdertraining. In deze training bevinden zich scenario’s welke gericht zijn op scheepsbrandbestrijding.

f

Niveau

Bevelvoerder

Instroomeisen

In bezit van het diploma manschap of studerende hiervoor

Certificaat

Bij goed gevolg

Deelnemers

Minimaal 8

}

Dagdelen

2 tot 6

Overnachting

2 tot 3 (optioneel)

Voor traject

In het voor traject hebben wij de mogelijkheid om u een nul meting en/of e-learning aan te bieden

Waarneming

Digitale waarneming

Na traject

Advies (optioneel)

1 Meting

Aanmelden

info@tlodeen.nl

v

Opmerking

Het startniveau van deze training kan worden verhoogd door de e-learning ‘ploegbijscholing’ te doorlopen. Zie: firelearning.nl

Kosten

Op aanvraag


 

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

Vraag direct meer informatie aan

2 + 6 =