Industriële brandbestrijding

 

Industriële brandbestrijding

 

Tijdens deze praktische training staan industriebranden en de bestrijding hiervan centraal. Samen met u kijken we naar uw bedrijfsrisico, materiaal en bemanning. Hierop passen we de training op maat aan.

Voor deze training wordt een realistisch trainingcentrum bij uw oefendoelen gezocht. Het vervoer van mensen materiaal hier naar toe kunt u met een gerust hart aan ons over laten. Tijdens de training zult u een praktische invulling aangeboden krijgen. Eventuele theorie wordt vooraf (waar nodig ook tijdens) aangeboden. Dit kan middels een instructeur of met e-learning.

Trainingsonderwerpen als (druk)gas branden, vloeistofbranden, silobranden en plantbranden staan centraal in deze training. Een korte uitstap naar een binnenbrand scenario is natuurlijk bespreekbaar. Straalpijpvoering is uiteraard van wezenlijk belang tijdens deze training. Er bestaat ook de mogelijkheid om met (eigen) schuim en/of poeder te werken.

De trainingen kunnen ‘hands on’ of met de nadruk op leiderschap worden aangeboden. Een combinatie tussen beiden is uiteraard ook goed inpasbaar. Wanneer u kiest om zelf een deel van de training in te vullen (eigen instructeurs, voertuigen, etc.) is geen probleem. Neem via onderstaand contact formulier vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden!

f

Niveau

Manschap, Bevelvoerder, OvD, Bedrijfsbrandweer

Instroomeisen

In bezit van het diploma manschap of studerende hiervoor

Certificaat

Bij goed gevolg

Deelnemers

Minimaal 10

}

Dagdelen

1 tot 10 dagdelen

Overnachting

Optioneel

Voor traject

In het voor traject hebben wij de mogelijkheid om u een nul meting en/of e-learning aan te bieden

Waarneming

Digitale waarneming

Na traject

Advies (optioneel)

1 Meting

Aanmelden

info@tlodeen.nl

v

Opmerking

Het startniveau van deze training kan worden verhoogd door de e-learning ‘ploegbijscholing’ te doorlopen. Zie: firelearning.nl

Kosten

Op aanvraag


 

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

Vraag direct meer informatie aan

1 + 11 =