(G)RSTV en Brandverloop Manschappen

(G)RSTV & Brandverloop

Voor manschappen is kennis (G)RSTV en brandverloop essentieel voor het uitvoeren van de functie. TLO Deen traint al vele jaren manschappen op een praktische manier. Een praktische en werkbare benadering staat bij ons centraal.

In de prakijktrainingen van TLO Deen is (G)RSTV al jarenlang een goed ingebed onderwerp. Via verschillende trainingsprogramma’s kan ook in de behoeften van uw organisatie voorzien worden. De training is praktisch ingericht. Een theorie cursus vooraf (bijvoorbeeld in de vorm van e-learning) behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Tijdens de training kijken we hoe een brand in een pand verloopt. Deze brand leren we te herkennen door de signalen van RSTV toe te passen. Uiteraard horen de gebouwcomponenten (de G in G-RSTV) hier bij. Door het brandverloop in verschillende sessies te laten zien en door de signalen van RSTV te tonen, ontstaat een goed begrip bij de kandidaat.

Bij een goed begrip moet het niet stoppen. Het doel van de training is dat de manschappen aan het einde van de training in staat zijn zelf een brand in te schatten op gevaar, hier goed over te communiceren en de juiste middelen hier tegenover te zetten om de brand af te handelen. Dit leren we in de praktijk op een oefencentrum dat hiervoor ingericht is. Bij TLO Deen kunt u kiezen voor verschillende pakketten, variërend van een halve dag/avond training tot een volledige week.

Neem voor meer informatie over deze leerzame en praktische training contact met ons op. Velen gingen u al voor!

f

Niveau

Manschap

Instroomeisen

In bezit van het diploma manschap of studerende hiervoor

Certificaat

Bij goed gevolg

Deelnemers

Minimaal 6

}

Dagdelen

1 tot 8 dagdelen

Overnachting

Optioneel

Voor traject

In het voor traject hebben wij de mogelijkheid om u een nul meting en/of e-learning aan te bieden

Waarneming

Digitale waarneming

Na traject

Advies (optioneel)

1 Meting

Aanmelden

info@tlodeen.nl

v

Opmerking

Het startniveau van deze training kan worden verhoogd door de e-learning ‘ploegbijscholing’ te doorlopen. Zie: firelearning.nl

Kosten

Op aanvraag


 

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

Vraag direct meer informatie aan

1 + 15 =