Brandgevaar bij hennepplantages

 

Brandgevaar bij hennepplantages

In de training brandgevaar bij hennepplantages kunnen uw bevelvoerders op diverse vaardigheden worden getraind. Tijdens deze trainingen staan onder andere praktische zaken als de brandgevaren bij een hennepplantage, gevaren met elektriciteit, boobytraps en gassen welke vrij komen bij een brand in een hennepplantage centraal. Ook is er de mogelijkheid om van te voren uw bevelvoerders theoretisch bij te scholen.

U kiest zelf de onderdelen waarop, afhankelijk van de dagdelen, u uw bevelvoerders wilt trainen. Ook kan er getraind worden op de persoonlijke leerdoelen van de bevelvoerders.

Het programma kan ook flexibel worden aangevuld met eigen of taakspecifieke onderwerpen. De training met brandgevaar bij hennepplantages kan ook gecombineerd worden met de training brandgevaar bij een XTC lab.

Wij adviseren deze training te combineren met Brandgevaar bij hennepplantages voor Bevelvoerders daar het inzetten van figuranten nodig is.

Bij een combinatie training van Manschappen en Bevelvoerders  reduceert u kosten en is het te behalen resultaat voor meerdere functies met dezelfde opzet een ( financiële)positieve factor.

f

Niveau

Manschap

Instroomeisen

In bezit van het diploma manschap of studerende hiervoor

Certificaat

Bij goed gevolg

Deelnemers

Minimaal 6

}

Dagdelen

1

Overnachting

1 (optioneel)

Voor traject

In het voor traject hebben wij de mogelijkheid om u een nul meting en/of e-learning aan te bieden

Waarneming

Digitale waarneming

Na traject

Advies (optioneel)

1 Meting

Aanmelden

info@tlodeen.nl

v

Opmerking

Het startniveau van deze training kan worden verhoogd door de e-learning ‘ploegbijscholing’ te doorlopen. Zie: firelearning.nl

Kosten

Op aanvraag


 

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

Vraag direct meer informatie aan

4 + 2 =