Ammoniak training

 

Ammoniak training

Als uw bedrijf werkt met toxische/bijtende gassen, tot vloeistof verdichte gassen, of drukgassen dan is dit trainingsprogramma een must voor uw bedrijfsnoodorganisatie. Tijdens deze training leert uw organisatie incidenten van dit kaliber op een veilige, snelle en verantwoorde manier af te handelen. Een grijpredding, plaatsen van een opvangbak, dichten van een lek in chemie- of gaspak, ontsmetten of ontsmet worden, het komt allemaal naar voren in deze extreem realistische training.

In deze training maakt u kennis met de meest realistische omstandigheden die er op dit vlak in Europa te bieden zijn. Onder leiding van een deskundig team gaat u redden, knijpen, sleutelen en afdichten aan echte ammoniak lekkages. Een incident waar daadwerkelijk grote hoeveelheden ammoniak, in gas- of vloeistoffase uitstromen. U kunt hierbij denken aan een lekkage in een fabriek, een leidingstraat of een lekkende treinwagon. Uiteraard stemmen we het programma af op de risico’s binnen uw bedrijf en de inrichting van uw organisatie.

Tijdens deze training zijn zeer veel demonstraties in te bouwen. Zo laten we u  zien hoe resistent beschermende kleding is, we laten u zien wat er gebeurd als ammoniak met andere stoffen (chloor) in aanraking komt en we laten u ervaren hoeveel ppm u aan kunt in verschillende typen beschermende kleding. Tevens laten we u zien dat ammoniak wel degelijk brandbaar en explosief is.

Welke leerdoelen staan centraal in deze training?

  • Gevaarsinschatting werken met gevaarlijke stoffen
  • Werken met cryogene gassen
  • Optreden als manschap bij gassen in de vloeistof- en gasfase
  • Stoppen van verschillende lekkages
  • Kennis van- en toepassen juiste persoonlijke bescherming
  • Verrijken van theoretische en praktische kennis

De training is desgewenst te combineren met andere trainingsmogelijkheden. Zo kan de ammoniaktraining deel uitmaken van een compleet trainingsprogramma. Denkt u ook eens aan een combinatie met onze LPG trainingen. TLO Deen heeft al veel grote namen uit de industrie mogen bedienen van trainingsprogramma’s. Op goede referenties van Shell, Akzo Nobel, DSM-Sitech en Dupont zijn wij zeer trots.

f

Niveau

Bedrijfsbrandweer

Instroomeisen

In bezit van het diploma manschap of studerende hiervoor

Certificaat

Bij goed gevolg

Deelnemers

Minimaal 6

}

Dagdelen

5 tot 7 (aanpasbaar)

Overnachting

3 tot 4 (optioneel)

Voor traject

In het voor traject hebben wij de mogelijkheid om u een nul meting en/of e-learning aan te bieden

Waarneming

Digitale waarneming

Na traject

Advies (optioneel)

1 Meting

Aanmelden

info@tlodeen.nl

v

Combineren

Een combinatie met een andere training behoort tot de mogelijkheden

Kosten

Op aanvraag


 

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

Vraag direct meer informatie aan

11 + 14 =