Gaspakdrager

 

Gaspakdrager

Deze training kan worden georganiseerd voor bevelvoerders waarbij een  grote groep figuranten nodig zijn om het scenario realistisch neer te zetten. Wij adviseren u om deze training te combineren met Gaspakdrager voor manschappen of de Bevelvoerderstraining. In de Bevelvoerdertraining worden dan scenario’s geënsceneerd  waarbij de bevelvoerder optreedt bij een gaspakinzet.

Tijdens deze training ligt de focus voornamelijk op het leiderschapaspect. Hoe stuur je als bevelvoerder een gaspakinzet aan en hoe bewaak je de veiligheid. Dit betekent dat je zowel als inzetleider moet kunnen optreden alsmede als ontsmettingsleider.

De training kan zowel in Nederland als in het buitenland worden opgezet. In het buitenland is het mogelijk om met echte gevaarlijke stoffen te werken. Zo hebben wij al meerdere gaspakkentrainingen mogen verzorgen waarbij met Ammoniak (vloeibaar- en gasfase) onder hoge druk gewerkt wordt. Neem via onderstaand contactformulier vrijblijvend contact op over deze training!

f

Niveau

Bevelvoerder

Instroomeisen

In bezit van het diploma manschap of studerende hiervoor

Certificaat

Bij goed gevolg

Deelnemers

Minimaal 8

}

Dagdelen

4 tot 5

Overnachting

3 tot 4 (optioneel)

Voor traject

In het voor traject hebben wij de mogelijkheid om u een nul meting en/of e-learning aan te bieden

Waarneming

Digitale waarneming

Na traject

Advies (optioneel)

1 Meting

Aanmelden

info@tlodeen.nl

v

Opmerking

Het startniveau van deze training kan worden verhoogd door de e-learning ‘ploegbijscholing’ te doorlopen. Zie: firelearning.nl

Kosten

Op aanvraag


 

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

 

Vraag direct meer informatie aan

13 + 8 =