Open inschrijving

Open inschrijving

De “open inschrijving” bij TLO Deen houdt in: Een inschrijving van uw kandidaat welke getraind zal worden, in de oefendoelen welke voor hem benodigd zijn om vakbekwamer te worden. Hij wordt dan getraind op het gebied waar de oefendoelen betrekking tot hebben. Met nadruk geven we hier aan dat een “open inschrijving” geen training betreft waarbij de grootste gemene deler qua inzetten standaard aan bod komt. En dan uiteindelijk uw kandidaat het hier dan mee moet doen.

Oefendoelen

De oefendoelen van uw kandidaat zijn voor ons leidend om vanuit deze input het benodigde scenario en object (en daarmee samenhangend het soort trainingscentrum) te presenteren voor uw kandidaat.

Kennistoets

Een intake betreffende de te behalen doelen voor uw kandidaat zal voorafgaan aan de training. Afhankelijk van de oefendoelen zal mogelijk ook een kennistoets aangeboden worden door Firelearning. De waarneming tijdens de training zal geschieden met het digitale waarnemingssysteem van Eddict. Vanuit deze resultaten (welke eerst besproken zullen worden met uw kandidaat) zal Eddict een digitaal eindrapport opmaken voor TLO Deen. Dit rapport zult u kort na de training ontvangen.

 

Alles kort samengevat

 

k

Oefendoelen

Op basis van de door u gekozen oefendoelen vakbekwamer worden.

 

Trainingscentrum

Op basis van oefendoelen bepalen wij een trainingslocatie.

Eindrapport

Kort na de training ontvangt u een gedetailleerd eindrapport.

 

Datum

Vanaf 1 oktober 2015

Kruisbestuiving

Leren van elkaar.

Aanmelden

Meld je direct aan via info@tlodeen.nl

 

Kosten

Op aanvraag.

f

Niveau

Bevelvoerder of OvD

Service

Alles wordt door ons all inclusive geregeld

 

De ‘Op maat norm’ van TLO Deen

 

Wat kan TLO Deen voor u betekenen? U zult ons leren kennen als een betrouwbare en deskundige partner. TLO Deen organiseert trainingen tot in detail met de hoogst mogelijke realiteit. TLO Deen luistert goed naar uw wensen en zal u op basis daarvan op weg helpen.

Buiten de trainingen en opleidingen welke wij aanbieden, kan altijd een opleiding en/of training “op maat” worden gemaakt. Met “op maat” bedoelen wij niet alleen de training en de daarbij behorende scenario’s, maar ook de instructeurs en/of oefenleiders en trainingsfaciliteiten.

TLO Deen is met opleidingen en trainingen actief op diverse oefencentra verspreid over het binnen- en buitenland. Niet iedere training met de daarbij behorende trainingsdoelen is toe te passen op ieder oefencentra. Wij denken daarom met u mee in het realiseren van de door u te behalen doelen. En zijn ons ervan bewust dat de training voor u een investering is voor jaren welke optimaal rendeert. Ons streven is dan ook om onze opdrachtgevers te ontzorgen en te ontlasten. Nagenoeg alle trainingen zijn all-inclusive. Naar wens kan het vervoer naar de trainingslocatie volledig worden gefaciliteerd zoals u het wenst.

Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij ook uw wens op trainings- en opleidingsgebied kunnen realiseren.


 

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

Vraag direct meer informatie aan

13 + 3 =