Instructeurs/Waarnemers

Instructeurs/Waarnemers TLO Deen

TLO Deen beschikt over vakbekwame instructeurs/waarnemers welke uw kandidaten kunnen beoordelen op hun verrichtingen. De inzet wordt samen met de instructeur/waarnemer nabesproken. Hierin komen de tips en tops naar voren die de kandidaten weer in de volgende inzetten kunnen gebruiken.

TLO Deen kan tevens de instructeurs/waarnemers verzorgen voor een oefenavond bij u op locatie. Vraag hiervoor vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Vakbekwame instructeurs/waarnemers

Z

Ervaring

Al onze instructeurs/waarnemers hebben jarenlange ervaring binnen de brandweer

Z

Locatie

Onze instructeurs/waarnemers kunnen instructie geven op trainingscentra tijdens een training maar ook bij u op de oefenavond

Z

Vakbekwaamheid

Ook onze instructeurs/waarnemers dienen vakbekwaam te blijven en worden regelmatig getraind

Z

Vakgebied

TLO Deen beschikt over diverse instructeurs/waarnemers welke getraind zijn op diverse vakgebieden. Voor ieder gewenst scenario hebben wij een instructeur/waarnemer met de juiste achtergrond

Beoordeling/waarneming van uw kandidaat, door ons geregeld

TLO Deen kan uw kandidaten beoordelen en/of waarnemen met eigen instructeurs/waarnemers. Dit kan door middel van uw eigen beoordelingssysteem. Maar kan ook geschieden door een eigen beoordeling van TLO Deen. Na afloop van de training kunnen de resultaten/waarnemingen met de kandidaat worden besproken. Wanneer er digitaal wordt waargenomen kan de inzet aan de hand van een rapport worden nabesproken met de kandidaat.


Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

Vraag direct meer informatie aan

12 + 9 =