Onze Service

De service die TLO Deen u kan bieden

Over TLO Deen

TLO Deen is gedurende de jaren actief als bedrijf welke gericht is op het organiseren van opleidingen en trainingen voor de brandweer en diverse bedrijven. Elke opleiding of training is een investering, van zowel uw organisatie als van uw medewerkers. Het uitgangspunt van TLO Deen is dat deze investering optimaal moet renderen.

Door het toepassen van de juiste oefendidactiek afgestemd op de te behalen oefendoelen, jarenlange ervaring en praktisch inzicht met visie op de ontwikkelingen van nu en de toekomst, kunnen wij u een totaal pakket aanbieden waarmee wij u graag mee op weg willen helpen, kunnen blijven ondersteunen en voor continuïteit kunnen zorgen.

Voor het bereiken van dit rendement hanteert TLO Deen vijf basisprincipes:

N

De leeractiviteiten sluiten aan bij de praktijk van nu en de toekomst

N

De leeractiviteiten zijn uitnodigend en uitdagend

N

De kandidaat krijgt de optimale aandacht

N

De kandidaat traint op zijn persoonlijke leerdoelen

N

Een inspirerende docent of trainer is het halve werk

De ‘Op maat norm’ van TLO Deen

Wat kan TLO Deen voor u betekenen? U zult ons leren kennen als een betrouwbare en deskundige partner. TLO Deen organiseert trainingen tot in detail met de hoogst mogelijke realiteit. TLO Deen luistert goed naar uw wensen en zal u op basis daarvan op weg helpen.

Buiten de trainingen en opleidingen welke wij aanbieden, kan altijd een opleiding en/of training “op maat” worden gemaakt. Met “op maat” bedoelen wij niet alleen de training en de daarbij behorende scenario’s, maar ook de instructeurs en/of oefenleiders en trainingsfaciliteiten.

TLO Deen is met opleidingen en trainingen actief op diverse oefencentra verspreid over het binnen- en buitenland. Niet iedere training met de daarbij behorende trainingsdoelen is toe te passen op ieder oefencentra. Wij denken daarom met u mee in het realiseren van de door u te behalen doelen. En zijn ons ervan bewust dat de training voor u een investering is voor jaren welke optimaal rendeert. Ons streven is dan ook om onze opdrachtgevers te ontzorgen en te ontlasten. Nagenoeg alle trainingen zijn all-inclusive. Naar wens kan het vervoer naar de trainingslocatie volledig worden gefaciliteerd zoals u het wenst.

Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij ook uw wens op trainings- en opleidingsgebied kunnen realiseren.


Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

Vraag direct meer informatie aan

8 + 15 =