E-learning voor de brandweer

TLO Deen is trotse klant van Fire-learning

E-learning

E-learning biedt op vele vlakken oplossingen voor de brandweer. Zo kan de kennisopname geregistreerd worden en aan de hand daarvan verbeterd worden. E-learning maakt gebruik van nieuwe technieken dat leren nog aantrekkelijker maakt. Leren is leuk, dat horen wij vaak van onze cursisten die gebruik hebben gemaakt van E-learning.

Voorbereidend

De E-learning gaat vooraf aan de training. Het platform draait op elk apparaat, zo kunt u middels uw telefoon, tablet of desktop computer overal leren. Waar en wanneer u maar wilt. Door de E-learning op een goede manier in te richten sluit deze naadloos aan op de praktijk die u volgt bij TLO Deen. Door een goede voorbereiding zult u de praktijk beter begrijpen.

Meer rendement in de praktijktraining!


Leren, waar en wanneer u maar wilt

Mobiel beschikbaar

Het E-learning platform is geschikt voor het gebruik op een dekstop computer, laptop, tablet en telefoon. Een systeem dat u op elk apparaat kunt gebruiken!

Technisch

De e-learning is speciaal gebouwd voor de brandweer, makkelijk te bedienen en eenvoudig weergegeven. Door het gebruik van een unieke leermethode zal u velen malen sneller en vooral plezieriger de lesstof op nemen!

Resultaat

Het systeem registreert uw voortgang. Middels onze speciale memotrainer blijft u vakbekwaam, maar u wordt ook vakbekwaam. Het slimme systeem houdt u scherp en stelt u vragen op het gebied waar u meer kennis nodig hebt.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de e-learning van Fire-learning? Dan verwijzen wij u graag door naar hun website.

Ga naar Fire-learning.nl