OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Bevelvoerderstraining VRR Week 37

Bevelvoerderstraining VRR Week 37

Van 7 tot 12 september verzorgde TLO Deen de derde bevelvoerderstraining van dit jaar voor de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond. Deze training werd gehouden op het trainingscentrum SRTC in Skövde, Zweden.

4 dagen lang werden er diverse scenario’s beoefend in vele objecten op het trainingscentrum. De meest uiteenlopende incidenten kwamen aan bod. Van een containerbrand tegen de gevel van een supermarkt tot aan een vliegtuigcrash. Van een lekkage bij de verlading van een gevaarlijke stof tot een brand in het clubhuis van de Hells Angels. Veel uitdagingen voor de ploegen waarin de rol van de bevelvoerder centraal stond deze dagen. Door ondersteuning van chauffeurs, manschappen, coördinatoren,figuranten én een belangstellend bezoek van Annemarie van Daalen, directeur van de Regionale Brandweer, heeft deze operationele training wederom geleid tot een leerzame en mooie week voor de bevelvoerders van de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond.

Wij mogen weer terugkijken op een geslaagde oefenweek voor de bevelvoerders in Zweden. De bevelvoerders hebben volop kunnen werken aan hun persoonlijke leerdoelen, zij zijn hierbij geholpen door collega bevelvoerders en hun persoonlijke coach. Het is ook mooi om de stijgende lijn in hun leercurve te zien en dat zij met een gevulde “rugzak” huiswaarts keren.

Wim van der Wal

Officier van Dienst / Teamleider Vakbekwaamheid, Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond

Foto’s van deze training

Bent u benieuwd naar nog meer foto's van deze training?

Klik dan hier voor meer foto's

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

 

Vraag direct meer informatie aan

15 + 2 =