OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Bevelvoerderstraining VRR Week 15

 

Bevelvoerderstraining VRR Week 15

Op 15 en 16 april verzorgde TLO Deen de eerste bevelvoerderstraining van dit jaar voor de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond. Deze training werd gehouden op het trainingscentrum in Wijster, Nederland.

2 dagen lang werden er diverse scenario’s beoefend in vele objecten op het trainingscentrum. De meest uiteenlopende incidenten kwamen aan bod. Van een kettingbotsing tot een brand met zonnepanelen. Of van een uitslaande brand tot een burenruzie met brand als gevolg. Veel uitdagingen voor de ploegen waarin de rol van de bevelvoerder centraal stond deze dagen. Door ondersteuning van chauffeurs, manschappen, coördinatoren,figuranten, heeft deze operationele training wederom geleid tot een leerzame en mooie week voor de bevelvoerders van de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond.

 

Foto’s van deze training

Bent u benieuwd naar nog meer foto's van deze training?

Klik dan hier voor meer foto's

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u ons als volgt vrijblijvend bereiken:

www.tlodeen.nl

info@tlodeen.nl

+31 345 769 148

 

Vraag direct meer informatie aan

15 + 4 =